Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης - Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση HotPower

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1955!
Τεμαχια =
Συνολο =
Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Γενικοί όροι:

Άρθρο 1: Ανάλογα ποια Θερμαντικά σώματα, έχουν εγγύηση βάση του κατασκευαστή ή εισαγωγέα ή προμηθευτή από 1 ως 10 χρόνια καλής λειτουργίας. Μόνο αυτοί έχουν την ευθύνη και την τροποποίηση της εγγύησης και είναι ελεύθεροι να το κάνουν όποτε αυτοί νομίζουν απροειδοποίητα. Σε κάθε προϊόν αναφέρουμε την εγγύησή του στην αντίστοιχη web σελίδα.
Άρθρο 2: Επιστροφές εμπορευμάτων και χρημάτων δεν γίνονται δεκτές για κανέναν λόγο.
Άρθρο 3: Τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται ο πελάτης εκτός αν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο.
Άρθρο 4: Δεν ευθυνόμαστε για οποιεσδήποτε φθορές ή ατυχήματα από κακή χρήση που δεν τις έχουμε προξενήσει εμείς.
Άρθρο 5: Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα, φεύγουν από εμάς σε άριστη λειτουργική κατάσταση και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον τρόπο της εγκατάστασής τους και την χρήση τους στον κάθε τελικό προορισμό τους.
Άρθρο 6: Ο αγοραστής και χρήστης είναι ο μόνος απολύτως υπεύθυνος για την σωστή λειτουργία, τοποθέτηση, χρήση και ασφάλεια του προϊόντος στην οικία του.
Άρθρο 7: Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει βλάβη λειτουργίας ή αστοχία προϊόντος ο πελάτης με δικά του έξοδα αποστολής, έχει υποχρέωση να το στείλει στην έδρα της επιχείρησής μας προς έλεγχο.
Άρθρο 8: Η επιχείρηση μας εάν και εφόσον παραλάβει το ελαττωματικό προϊόν από τον πελάτη έχει υποχρέωση να το στείλει για έλεγχο στον κατασκευαστή ή στον εισαγωγέα ή προμηθευτή να ελέγξουν την κατάστασή του ώστε να αποφανθεί η αιτία της βλάβης.
Άρθρο 9: Εάν μετά τον έλεγχο από τον κατασκευαστή ή εισαγωγέα ή προμηθευτή διαπιστωθεί ότι η βλάβη του προϊόντος έχει προκληθεί από κατασκευαστικής πλευράς και ισχύει η χρονική περίοδο της εγγύησης είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα πάντα με τις κατευθύνσεις και οδηγίες του κατασκευαστή ή εισαγωγέα ή προμηθευτή να αποστείλουμε με δικά μας έξοδα αποστολής στον πελάτη ένα νέο καινούργιο προϊόν ή να επισκευαστεί.
Άρθρο 10:Αν έχει παρέλθει ο χρόνος εγγύησης που ορίζεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή ή εισαγωγέα ή προμηθευτή και μπορεί να αλλάξει ο χρόνος εγγύησης από τον κατασκευαστή ή εισαγωγέα ή προμηθευτή εντελώς απροειδοποίητα τότε η επισκευή ή αντικατάσταση έχει χρέωση την οποία χρέωση την ορίζει αποκλειστικά ο κατασκευαστής ή εισαγωγέας ή προμηθευτής και όχι εμείς.
Άρθρο 11: Εάν μετά τον έλεγχο διαπιστωθεί από τον κατασκευαστή ή εισαγωγέα ή προμηθευτή ότι η βλάβη του προϊόντος έχει προκληθεί από ανθρώπινη παρέμβαση και παράγοντα τότε αυτομάτως παύουν όλοι ανεξαιρέτως οι όροι της εγγύησης και το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής χωρίς αντικατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση δεν αντικαθιστούμε-επισκευάζουμε κανένα προϊόν και δε φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη ούτε εμείς αλλά ούτε και ο κατασκευαστής ή εισαγωγέας ή προμηθευτής.
Άρθρο 12: Η αντικατάσταση οποιοδήποτε προϊόντος ή η επισκευή ή η εγγύηση ή τα έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης ορίζονται αποκλειστικά από την διαθεσιμότητα και την ευχέρεια του κατασκευαστή ή του εισαγωγέα ή του προμηθευτή. Δεν φέρνουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση ή μη τήρηση των εγγυήσεων που μόνο αυτοί φέρουν.
Άρθρο 13: Εάν κάποιος πελάτης χωρίς να μας ενημερώσει και χωρίς να έχει έρθει σε συνεννόηση μαζί μας προβεί σε αυθαίρετες καταγγελίες και καταχρηστικές ενέργειες που θίγουν την τιμή, το όνομα, την υπόληψη και την ακεραιότητα της επιχείρησης και των προϊόντων, τότε είμαστε θύματα συκοφαντικής δυσφήμησης και προβαίνουμε σε ενέργειες διαφύλαξης παντός νομίμου δικαιώματος μας.
Άρθρο 14: Για τυχόν διαφορές αρμόδια είναι τα δικαστήρια Βόλου Μαγνησίας.
Άρθρο 15: Σε περίπτωση που το εργοστάσιο κατασκευής ή ο εισαγωγέας όλων των προϊόντων μας ή οι προμηθευτές μας κλείσουν και δεν υπάρχουν πλέον σαν επιχειρήσεις, παύει να ισχύει η οποιαδήποτε εγγύηση και δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε κανέναν καταναλωτή. Την ευθύνη την έχουν οι κατασκευαστικές εταιρίες και οι συνεργαζόμενοι εισαγωγείς όπως και οι προμηθευτές.
Άρθρο 16: Συνεχίζοντας την παραγγελία είτε από το site μας, αλλά είτε και προφορικός (τηλ κτλ), είτε είστε πελάτης χονδρικής, είτε λιανικής αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλα τα παραπάνω...
Άρθρο 17: Το οποιοδήποτε παραστατικό που έχει εκδοθεί από την επιχείρησή μας και δηλώνει την αγορά των προϊόντων του πελάτη από εμάς, αυτόματα ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους παραπάνω όρους.
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.
Άρθρο 18: Όλες οι αποστολές των δεμάτων βάση νόμου περιέχουν μέσα στο Δέμα έντυπο υπαναχώρησης που έχει δικαίωμα ο Πελάτης να συμπληρώσει και να υπογράψει μέσα σε 14 μέρες. Περισσότερα επισκεφτείτε www.mindev.gov.gr.
Έχετε πάντα την πλήρη πρόσβαση όταν μας το ζητήσετε σε οποιοδήποτε δεδομένο δικό σας έχει αποθηκευτεί στην ιστοσελίδα μας κατά την διαδικασία αποστολής παραγγελία σας. Επίσης είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται cookies για λόγους ίντερνετ μάρκετινγκ. Αν δεν το θέλετε σβήστε τα από τον περιηγητή που σερφάρετε. Περισσότερα δείτε στη Πολιτική Απορρήτου.
 
©2011 ως Σήμερα Hot Power. Με την επιφύλαξη κάθε νoμίμου δικαιώματος. Θέρμανση, Ζέστη, Κεραμική Τεχνολογία, Υπέρυθρη Θέρμανση Με Κεραμική Τεχνολογία,Υπέρυθρη θέρμανση, Πάνελ Υπέρυθρης, Κεραμικά Πάνελ, Θέρμανση με Υπέρυθρες, Υπέρυθρα Πάνελ, Θέρμανση με Υπέρυθρη Ακτινοβολία, Θερμαντικά Πάνελ, Θερμάστρες, Σώματα Υπερύθρων, Οικονομική Θέρμανση, Φτηνή Θέρμανση, Θέρμανση με Ρεύμα, Ceramic, Panel, Infrared, Επαγγελματική Θέρμανση Εξωτερικού Εσωτερικού Χώρου,
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού